Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Basketbalreizen

Basketbalreizen

Basketbal is niet alleen een populaire sport in de USA. Iedereen die wel eens een NBA-wedstrijd heeft bijgewoond, verbaast zich over het tumult, de show en de techniek van de spelers. Wie kent niet de beelden van een dribbelende Michael Jordan of een Dennis Rodman hangend aan de basket. Het beroemde Dream Team speelde de sterren van de hemel tijdens de Olympische Spelen van 1992.

Eurotravel Sports biedt reizen naar de Los Angeles Clippers en Los Angeles Lakers, Miami Heat en de New York Knicks. Als je deze teams ziet spelen op hun 'home ground', omringd en toegejuicht door de vele fans en supporters: je krijgt een sportreis om nooit meer te vergeten! Bovendien kun je in LA, New York en Miami ook je hart ophalen aan alle bezienswaardigheden en de Amerikaanse cultuur.

Eurotravel Sports heeft een uitgebreid netwerk in de sportwereld en organiseert basketbalreizen voor grote en kleine groepen. Onze basisprijs bestaat uit de vliegreis, zes hotelovernachtingen en natuurlijk de wedstrijdtickets.

Eurotravel Sports regelt ook basketbalreizen naar Barcelona, waar één van de beste Europese teams speelt: FC Barcelona Regal. Een weekend naar de wereldstad Barcelona met eersteklas basketbal in bruisend sportpaleis Palau Blaugrana is echt een aparte ervaring!

Neem contact met ons op voor een basketbalreis volgens jouw wensen.

reis Vanaf prijs Info Datum
Los Angeles Clippers & Lakers € 1 469 - Meer info
Miami Heat € 1 229 - Meer info
New York Knicks € 1 519 - Meer info