Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Basketbalreizen » Miami Heat

Miami Heat

Vanaf prijs: € 1 229

De metropool Miami in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida heeft een inwoneraantal van maar liefst 5 miljoen inwoners. Het tropische klimaat en de nabijheid van de Atlantische Oceaan en de Key Islands zorgen voor jaarlijks veel bezoekers uit de hele wereld. De stad werd in één klap over de hele wereld bekend door de serie Miami Vice in de jaren ’80.

Miami heeft één van de beste basketbalteams van Amerika. De NBA-competitie is verdeeld in een westelijk en een oostelijk deel. Miami Heat speelt in de Southeast Division van de Eastern Conference en speelt haar thuiswedstrijden in de American Airlines Arena. In 2006 en 2012 werd het team van Miami Heat NBA Champion.

Wij stemmen de basketbalreis naar Miami volledig af op jouw voorkeuren. Onze basisprijs bestaat uit de vliegreis, zes hotelovernachtingen en natuurlijk een ticket voor een wedstrijd naar keuze.

Je kunt via ons ook tickets krijgen voor andere wedstrijden, wij regelen extra overnachtingen als je dat wilt en we zorgen dat er voor jou en je gezelschap een auto klaarstaat. Maak je keuze uit het aanbod en laat het ons weten.

 


  • Reizen Miami Heat
  • NBA reizen Miami Heat
  • Logo Miami Heat
  • Cheerleaders Miami Heat