Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Basketbalreizen » New York Knicks

New York Knicks

Vanaf prijs: € 1 519

De New York Knicks (afkorting van Knickerbockers) is een basketbalteam uit New York. De oranje, witte en blauwe clubkleding dankt haar bestaan aan de Nederlandse Prinsenvlag, als enig overblijfsel van de Nederlandse kolonie. De Knicks spelen in de Atlantic Division, Eastern Conference van de NBA. Het thuishonk van de Knicks is Madison Square Garden, liefkozend het 'mekka van het basketbal' genoemd.

Ondanks dat de Knicks sinds 1999 geen grote competitie meer hebben gewonnen, is je basketbalreis naar New York toch een enorme belevenis. Tussen de fans in Madison Square Gardens genieten van de Knicks City Dancers voordat de wedstrijd begint, dat is al de moeite waard. En in de dagen daarna genieten van de ‘Big Apple’ met haar vele musea, imposante bouwwerken en typische bewoners. Een basketbalreis van Eurotravel Sports naar New York Knicks, dat is echt een unieke ervaring.

Wij stemmen de basketbalreis naar New York volledig af op jouw voorkeuren. Onze basisprijs bestaat uit de vliegreis, zes hotelovernachtingen en natuurlijk een ticket voor een wedstrijd naar keuze.

Je kunt via ons ook tickets krijgen voor andere wedstrijden, wij regelen extra overnachtingen als je dat wilt en we zorgen dat er voor jou en je gezelschap een auto klaarstaat. Maak je keuze uit het aanbod en laat het ons weten.


  • Product image
  • Product image
  • Product image
  • Product image