Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Formule 1 reizen » Formule 1 reis Duitsland

Formule 1 reis Duitsland

Wedstrijddatum: 22-07-2018

Vanaf prijs: € 499

Formule 1-reis naar Duitsland 
German Grand Prix, Hockenheimring

De Grand Prix in Duitsland wordt gereden in het weekend van 22 juli 2018 op de Hockenheimring. De race werd voor de eerste keer gehouden als onderdeel van het kampioenschap in 1951. Met uitzondering van 1959 toen de race gehouden werd op een circuit in Berlijn, werden de Grands Prix gereden op de Nürburgring en de Hockenheimring. Er zijn soms twee Grands Prix verreden in Duitsland. Op de Nürburgring werd onder de naam Grand Prix van Europa 12 keer de race gereden, onder de naam Grand Prix van Luxemburg 2 keer. Recordhouder is Michael Schumacher met 4 overwinningen. 

De prijs voor deze Formule 1-reis naar Duitsland is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. Je kunt als stelregel hanteren: hoe eerder je de Formule 1-reis reserveert, hoe lager de prijs!

In deze Formule 1-reis naar de Duitse Grand Prix zijn inbegrepen 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en tickets voor het circuit. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu deze Formule 1-reis naar Duitsland.


  • Formule 1 Duitsland
  • Circuit Hockenhemring