Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreis Parijs

Golfreis Parijs

Vanaf prijs: € 479

Parijs is de stad van mode, liefde, romantiek, kunst, gastronomie, mooie monumenten, wereldse musea, brede lanen, prachtige parken en nog veel meer. Parijs kun je talloze keren bezoeken zonder je te vervelen. De typische gebouwen, knusse bistro´s, pittoreske straten en elegante pleinen geven deze stad een sfeer die je nergens anders aantreft. Ten slotte is het goede eten én de toonaangevende Parijse mode reden genoeg om de stad meerdere keren te bezoeken. Parijs is de thuisbasis van bekende merken als Hermes, Dior en Chanel en de chique warenhuizen Au Printemps en Galeries Lafayette. Mocht je van al dat shoppen honger hebben gekregen, pak dan een terras en kijk hoe de stad aan je voorbij trekt. Een bezoek aan Parijs is natuurlijk fantastisch te combineren met de golfreis.

Golfbanen
De Dolce Chantilly Golf Club biedt met alle moderne faciliteiten spelers van alle niveaus voldoende afwisseling en uitdaging. Op de golfbaan vind je waterpartijen, rietvelden en bos, waar je toch het hele jaar door met droge voeten kunt spelen. Dolce Chantilly Golf Club is een bos- en heidebaan met 36 holes verdeeld over twee golfbanen, 73 par, uitgestrekt over 5804 meter.

Golf Club Bellefontaine is volledig vernieuwd en biedt een unieke golfcourse. Er zijn geen drukke of luidruchtige wegen rondom de golfbanen, geen moderne gebouwen, niets dat de harmonie in deze rijke natuur kan verstoren. Het clubhuis werd gerenoveerd met materialen en meubilair van hoge kwaliteit. De Bellefontaine Golf Club heeft als ambitie de clubs van het hoogste niveau in de Parijse regio te evenaren. Golf Club Bellefontaine omvat twee golfbanen in een bosrijk en heuvelachtig heidegebied, met 27 holes, 72 par en 5677 meter lang.

Accommodatie
Het hotel voor deze golfreis ligt centraal in de stad en is voorzien van alle moderne gemakken. Eurotravel Sports zoekt iedere keer het hotel voor je uit dat de hoogste kwaliteit biedt, passend bij onze arrangementsprijs. Omdat Parijs vele keuzemogelijkheden biedt, kun je ervan opaan dat het hotel dicht bij de golfbanen ligt, waar je met de beroemde Parijse metro in weinig tijd naar toe reist.

Prijs 
De golfreis naar Parijs is er vanaf € 479 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreis Parijs
  • Golfcourt Golfreis Parijs
  • Hole Golfreis Parijs
  • Golf Club Bellefontaine
  • Arc de Triomph
  • Eiffeltoren
  • Parijs bij nacht