Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreis Edinburgh - Schotland

Golfreis Edinburgh - Schotland

Vanaf prijs: € 459

Edinburgh is een magische stad. Alleen al de ligging op een heuvel in het Salisbury Cragsgebergte, met het Schotse achterland en de Noordzee nabij is uniek. De stad zit vol eigenzinnige hoekjes en kleine straatjes die met hun kleurrijke gevels uitnodigen om ontdekt te worden. De kinderkopjes zijn al net zo oud als de karakteristieke panden.
Met een hoge cafédichtheid is gezelligheid alom: de Edinburghers staan bekend om hun gastvrijheid. In het uitgaansleven vind je spontane optredens en naast de authentieke pubs kun je tot in de kleine uurtjes terecht in een discobar. Een ideale stad om te bezoeken tijdens je golfreis naar Edinburgh.

Golfbanen
Turnhouse Golf Club is een interessante parkbaan op Lennie Hill, het biedt 400 meter boven de zeespiegel zes par-4's. Op een heldere dag zie je de Schotse Hooglanden in het noorden, de rivier de Forth in het oosten en de Pentland Hills naar het zuiden. Oorspronkelijk was het een 9-holes golfbaan die in 1900 al werden verdubbeld. Turnhouse Golfclub heeft 18 holes, 69 par en is 5541 meter lang.

Mortonhall Golf is de oudste golfcourse in Edinburgh en wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in Schotland. Met zijn onberispelijke greens en fairways, omzoomd door oude bomen, biedt de golfbaan een ware kampioenschapstest. De club is gastheer van de Schotse Amateur Strokeplay en de Schotse Jongeren Toernooien. Slechts 4 mijl ten zuiden van Edinburgh Castle is Mortonhall Golf Course een must voor elke rechtgeaarde golfer. Mortonhall Golf Course heeft één golfbaan met 18 holes, 72 par en is 6530 meter lang.

Accommodatie
Het hotel ligt gunstig bij het belangrijkste winkelgebied rond Princess Street en de Royal Mile naar The Castle on the Rock. Het Victoriaanse gebouw bestaat uit drie afzonderlijke huizen, smaakvol gecombineerd met veel karakter en charme. Voor de sportliefhebbers ligt het Murrayfield Stadium op korte loopafstand van het hotel. Kies uit 32 hotelkamers met satelliet-tv en gratis WiFi, voorzien van alle moderne gemakken en een eigen badkamer. De kleine loungebar Piries biedt een uitgebreide collectie whisky's.

Prijs
De golfreis naar Edinburgh is vanaf € 459 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreis Edinburgh - Schotland
  • Golfcourt Golfreis Edinburgh - Schotland
  • Golfreis Edinburgh - Schotland
  • Course map Golfreis Edinburgh - Schotland
  • Hotel Golfreis Edinburgh - Schotland
  • Accomodatie Golfreis Edinburgh Schotland