Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreis Milaan

Golfreis Milaan

Vanaf prijs: € 429

Milaan is een belangrijke en stijlvolle stad. Vele financiële instellingen en de Italiaanse beurs zijn in de tweede stad van Italië neergestreken. Milaan is in de hele wereld bekend om haar mode en design, met toonaangevende modehuizen in de Gouden Vierhoek, de Quadrilatero d'Oro.

De op drie na grootste kathedraal ter wereld staat in het hart van de stad, een waar hoogtepunt. Maar ook het beroemde operagebouw Scala en de Santa Maria delle Grazie, de kerk uit 1463 met 'Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci zijn een bezoekje waard. Ideaal dus om te combineren met een golfreis naar Milaan. 

Je kunt op deze golfbanen spelen.

Op de baan van Golf Brianza Country Club slingert de 'fairway' over een natuurlijk amfitheater, en vier meren karakteriseren de moeilijkste holes van Golf Brianza. De golfcourse is technisch afwisselend met korte en lange holes. In plaats van zo ver mogelijk schieten kenmerkt het spel zich door het juist positioneren van de bal. Golf Brianza Country Club is een inlandse baan met 18 holes, 72 par en 5744 m lang.

Barlassina Country Club maakt deel uit van een serie Italiaanse parkgolfbanen ontworpen door de Engelsman John Morrison. Hoewel relatief vlak met slechts een paar golvende holes, zou de elegantie van het ontwerp niet misstaan in een Milaan modehuis. Deze parkbaan mag met recht een klassieker genoemd worden. Barlassina Country Club bestaat uit één golfbaan, 18 holes, 72 par en 6197 m lang.

Accommodatie
Het hotel is onlangs vernieuwd en voorzien van alle comfort. Als driesterrenhotel is het een ideaal startpunt voor een golfreis. Het hotel beschikt over 103 kamers op slechts 200 meter van het centrale station in Milaan, de busterminal naar de luchthaven en de metro (M2 en M3 en M1 Lima Centraal Station). Je kunt een kamer kiezen met airco en verwarming, tv, WiFi, telefoon en minibar. Het restaurant en de bar leveren goede maaltijden en een ontspannen sfeer.

Deze golfreis naar Milaan - Golf Brianza Country Club is vanaf € 429 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen.


  • Golfreis Milaan - Golf Brianza Country Club
  • Golfreis Milaan
  • Golf Brianza Country Club
  • Hotel Christallo