Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreizen Milaan - Golf Le Rovedine

Golfreizen Milaan - Golf Le Rovedine

Vanaf prijs: € 419

Milaan is een belangrijke en stijlvolle stad. Vele financiële instellingen en de Italiaanse beurs zijn in de tweede stad van Italië neergestreken. Milaan is in de hele wereld bekend om haar mode en design, met toonaangevende modehuizen in de Gouden Vierhoek, de Quadrilatero d'Oro.

De op drie na grootste kathedraal ter wereld staat in het hart van de stad, een waar hoogtepunt. Maar ook het beroemde operagebouw Scala en de Santa Maria delle Grazie, de kerk uit 1463 met 'Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci zijn een bezoekje waard. Ideaal dus om te combineren met een golfreis naar Milaan. 

Golfbanen
In de vroege jaren negentig heeft Jack Nicklaus meer dan twee miljoen kubieke meter aarde en grind verplaatst om dit meesterwerk van heuvels, terrassen, bunkers en meren te schikken tot de unieke golfcourse Golf Le Rovedine in Milaan. Le Rovedine Golf Club is de enige van deze ontwerper in heel Italië en wordt beschouwd als een van de beste in heel Europa. Parkbaan Le Rovedine bevat 2 golfbanen, 27 holes, 72 par en is 6282 meter lang.

Golfbaan Club Ambrosiano ligt op slechts een paar kilometer van het centrum van Milaan. Met 10 meren en 18 holes heeft deze golfcourse een zeer hoge technische standaard voor een ontdekkingsreis in het golfspel. De vele waterhindernissen zijn veeleisend zijn en de brede fairways bieden veel bewegingsruimte. Golf Club Ambrosiano is een inlandgolfbaan met 18 holes, 72 par en 6047 meter lengte.  

Accommodatie
Het hotel is onlangs vernieuwd in een sobere en elegante stijl, voorzien van alle comfort. Als driesterrenhotel is het een ideaal startpunt. Het hotel beschikt over 103 kamers op slechts 200 meter van het Centraal Station, de busterminal naar de luchthaven en de metro (M2 en M3 en M1 Lima Centraal Station). Kies uit een kamer met airco en verwarming, tv, WiFi, telefoon en minibar. Het restaurant en de bar leveren goede maaltijden en een ontspannen omgeving in een hectische stad.

Prijs
Vanaf € 419 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen.


  • Golfreizen Milaan
  • Golf Le Rovedine
  • Golfreizen Milaan - Golf Le Rovedine
  • Golf Club Ambrosiano
  • Hotel Christallo