Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Golfreizen Schotland

Je wilt je handicap verbeteren op de prachtige Schotse greens? Eurotravel Sports organiseert voor jou golfreizen op maat! Je kunt niet alleen je spel verbeteren, maar ook genieten van de prachtige omgeving, bijvoorbeeld in de groene heuvels van Schotland.

Breidt je golfreis uit met een bezoekje aan één van de vele whiskydistilleerderijen waar je van het traditionele Schotse nectar kunt genieten. Wij regelen vliegtickets, vervoer van en naar het vliegveld, nabijgelegen accommodatie en toegangskaartjes tot de golfbanen.

De Schotland DeLuxe-golfreis bied je een week vol afwisseling op vijf gerenommeerde en prachtig gelegen golfbanen. Bijvoorbeeld op de greens van de Callander Golf Club. Na het spel geniet je van een uitgebreide lunch in het clubhuis met uitzicht over Loch Lomond. Tijdens deze reis speel je ook op het bekende Castle Stuart Golf Links, waar de Scottish Open wordt gespeeld.

In onze golfreizen naar Schotland zijn inbegrepen de retourvlucht, 2 overnachtingen in een driesterrenhotel en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan). 

Bekijk hieronder alle golfreizen naar Schotland.

Er zijn geen items om te laten zien