Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreizen Spanje » Golfreizen Costa Blanca » Golfreis Alicante - El Plantio Golf

Golfreis Alicante - El Plantio Golf

Vanaf prijs: € 499

Alicante in Zuidwest-Spanje is zeer populair. Je vindt er schitterende stranden en een bruisend nachtleven. Alicante is de hoofdstad van de regio Valencia en ligt aan de Costa Blanca. De stad biedt vele bezienswaardigheden, zoals de Santa Maria-kerk, de indrukwekkende kathedraal van San Nicolás en het imposante 'Castillo de Santa Barbara'. Dit kasteel is zoals je je dat als kind voorstelt: een ophaalbrug, verborgen passages en een kerker. Vanaf de kantelen heb je een prachtig uitzicht over de stad. In het kasteel vind je ook een unieke beeldentuin. In het centrum van de stad is 'El Barrio' het kloppend hart van het nachtleven van Alicante. In een levendige Latijnse sfeer kun je na het golfen feestvieren tot 's ochtends vroeg. 

Golfbanen
Alicante Golf ligt aan de rand van de stad bij het lange strand van San Juan. Alicante Golf is een moderne golfbaan met meren en kunstmatige rivieren om de moeilijkheidsgraad te versterken. Het par van 72 is verdeeld over zes par 3's, zes par 4's en zes par 5's. De greens glooien over de heuvels en bieden uitzicht alle kanten op. Alicante Golf is een golfbaan met 18 holes en ligt verspreid over 6057 m.

Voor je golfreis naar Alicante ligt El Plantio Golf in perfecte harmonie met de omgeving. Het is een uniek terrein in spectaculaire natuur. Iedere hole biedt andere uitdagingen om je golfspel te verbeteren. Op deze golfbaan werd gepionierd met het gebruik van alleen afvalwater voor irrigatie van de greens. De Plantío Golf is geïntegreerd met inheemse flora. Samen met de eersteklas service en uitstekende recreatieve faciliteiten biedt het de ware natuurliefhebber een onvergetelijke ervaring. El Plantio Golf bestaat uit een golfbaan met 18 holes, 72 par en is 6010 m lang.

Accommodatie 
Het elegante viersterrenhotel ligt op 10 minuten rijden vanaf de luchthaven vlakbij het centrum van de stad, zodat je ook met openbaar vervoer snel op de gewenste plek bent. De inrichting met modern meubilair geeft een eigen stijl aan de ruime kamers. Er zijn zeven ruime zalen voor vergaderingen en allerlei evenementen. De lounge van het hotel heeft een maximale capaciteit van 300 personen en kan worden verdeeld in vijf afzonderlijke secties voor evenementen. Kies uit 100 ruime kamers (suite, junior suite, twee kamers met voorzieningen voor lichamelijke beperkingen), voorzien van gratis WiFi, telefoon, tv en een eigen badkamer. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, jacuzzi, spa, solarium en dakterras, naast een cocktailbar, cafetaria en restaurant.

Prijs
De golfreis naar Alicante is er vanaf € 499 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreis Alicante
  • Golfreis Alicante
  • Plattegrond Golf court Alicante
  • Fairway Alicante
  • Hole Golfreis Alicante
  • Golfreis Alicante
  • Hotel Golfreis Alicante
  • Hotelkamer Golfreis Alicante