Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreis Benidorm

Golfreis Benidorm

Vanaf prijs: € 499

Benidorm ligt aan de Costa Blanca, op 41 km van Alicante. Tot aan de jaren '60 van de vorige eeuw was Benidorm een klein vissersplaatsje. Sindsdien is Benidorm uitgegroeid tot een beroemde en populaire badplaats in Spanje, ideaal voor je golfreis. Bij de stad liggen twee stranden, Levante en Poniente. Levante wordt beschouwd als een van de tien beste stranden ter wereld. Het historische centrum is het oude vissersdorp. Benidorm ligt aan de voet van de 1.406 m hoge Puig Campana, een indrukwekkende berg. Genoeg te zien dus tijdens je golfreis naar Benidorm.

Golfbanen
Real de Faula Club de Golf in Benidorm heet nu Villaitana Levante. De golfcourse heeft een kenmerkende Amerikaanse stijl met brede fairways en prachtig gevormde greens over een lengte van 6612 meter. Tijdens het spel kun je genieten van het uitzicht over de Middellandse Zee en de Finestrat-bergketen. Real de Faula Club de Golf bestaat uit 2 golfbanen met in totaal 36 holes, 72 par, verspreid over 6612 meter.

La Sella Golf Club is in 1986 opgericht door lokale ondernemers met liefde voor de sport. De baan groeide naar 27 holes in 2000. La Sella Golf Club ligt midden in het Montgo natuurpark, een mediterraan bos dat gecertificeerd is volgens de normen voor Environmental Management. Het irrigatiesysteem maakt gebruik van gerecycled afvalwater, voor het beheer van de greens worden alleen biologische producten ingezet. 
La Sella Golf Club bestaat uit drie 9-holes banen in drie kleuren met de namen van de winden, 72 par, over 6218 m lengte.

Accommodatie
Het hotel ligt in het pittoreske dorpje Alfas del Pi, op loopafstand van de zee en het schitterende strand. Albir Garden is in Spanje een populaire bestemming voor sportreizen het hele jaar door. Het resort biedt gasten een welvoorziene spa en professionele sportfaciliteiten. De stad Valencia ligt op ca. 20 km afstand, ook onderdeel van de Costa Blanca. Kies uit 426 appartementen (kamers) voor 2-4 personen in hotel Albir Garden, verdeeld over 12 blokken van twee verdiepingen.

Prijs
De golfreis naar Benidorm is er vanaf € 499 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, nclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreis Benidorm
  • Real de Faula Club de Golf in Benidorm
  • Golfreis Benidorm
  • La Sella Golf Club
  • Hotel Golfreis Benidorm
  • Resort Golfreis Benidorm