Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreizen Spanje » Golfreizen Costa Blanca » Golfreizen Alicante - Golf Bonalba

Golfreizen Alicante - Golf Bonalba

Vanaf prijs: € 499

Alicante is een zeer populaire streek in Zuidwest-Spanje. Je vindt er schitterende stranden en een bruisend nachtleven. De stad Alicante is de hoofdstad van de regio Valencia en ligt aan de Costa Blanca. De stad biedt vele bezienswaardigheden, zoals de Santa Maria-kerk, de indrukwekkende kathedraal van San Nicolás en het imposante 'Castillo de Santa Barbara'. Dit kasteel is zoals je je dat als kind voorstelt: een ophaalbrug, verborgen passages en een kerker. Vanaf de kantelen heb je prachtig uitzicht over de stad. In het kasteel vind je ook een unieke beeldentuin. In het centrum van de stad is 'El Barrio' het kloppend hart van het nachtleven van Alicante. In een levendige Latijnse sfeer kun je feestvieren tot 's ochtends vroeg. Uitstekend dus om te combineren met je golfreis naar Alicante.

Golfbanen
Alicante Golf ligt aan de rand van de stad bij het lange strand van San Juan. Alicante Golf is een moderne golfbaan met meren en kunstmatige rivieren om de moeilijkheidsgraad te versterken. Het par van 72 is verdeeld over zes par 3's, zes par 4's en zes par 5's. De greens glooien over de heuvels en bieden uitzicht alle kanten op. Alicante Golf is een golfbaan met 18 holes, 72 par en ligt verspreid over 6057 m.

Golf Bonalba omvat een golfbaan met vijf grote meren en veel bunkers, die ideaal liggen om vanaf de tee het traject te bepalen. De eerste ronde van negen holes zijn technisch uitdagend, in de tweede ronde geven de holes 12 tot 18 de speler weer andere uitdagingen. De fairways zijn ruim en breed. De greens worden ingezaaid met grassoorten, die het hele jaar door een fijne ondergrond bieden. Golf & Spa Bonalba biedt 18 holes, 72 par en is 6096 m lang.

Accommodatie
Het elegante viersterrenhotel ligt op 10 minuten rijden vanaf de luchthaven vlakbij het centrum van de stad, zodat je ook met het openbaar vervoer snel op de gewenste plek bent. De inrichting met modern meubilair geeft de ruime kamers een geheel eigen stijl. Er zijn zeven ruime zalen voor vergaderingen en allerlei evenementen. De lounge van het hotel heeft een maximale capaciteit van 300 personen en kan worden onderverdeeld in vijf afzonderlijke secties voor evenementen. Kies uit 100 ruime kamers (suite, junior suite, twee kamers met voorzieningen voor lichamelijke beperkingen), voorzien van gratis WiFi, telefoon, tv en een eigen badkamer. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, jacuzzi, spa, solarium en dakterras, naast een cocktailbar, cafetaria en restaurant.

Prijs
De golfreizen naar Alicante zijn er vanaf € 499 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreizen Alicante
  • Golfreizen Alicante - Golf Bonalba
  • Golf Bonalba
  • Golfreizen Alicante - Golf Bonalba
  • Golf Bonalba
  • Golfreizen Alicante
  • Hotel Golf Alicante
  • Hotelkamer golf alicante