Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreizen Spanje » Golfreizen Costa Brava » Golfreis Lloret de Mar - Club de Golf Costa Brava

Golfreis Lloret de Mar - Club de Golf Costa Brava

Vanaf prijs: € 469

De kustplaats Lloret de Mar ligt in de regio Catalonië. Het is een zeer bekende toeristische badplaats aan de Costa Brava. Het mediterrane klimaat biedt bezoekers tijdens hun golfreis het hele jaar door lekker weer, een uitstekende lokale keuken en vele oude plaatsjes en landschappen voor een aangenaam verblijf. 


Golfbanen
PGA Catalunya is een spectaculaire en imposante baan, één van de tien beste golfbanen van Europa. Deze golfcourse wordt regelmatig gebruikt door PGA European Circuit Toernooien voor professionals. PGA Catalunya is een zeer snelle baan. Iedere hole biedt verschillende hindernissen met een hoge moeilijkheidsgraad, mede dankzij de hoogteverschillen en veel bomen een uitdaging voor iedere speler. PGA Catalunya heeft 2 golfbanen, 36 holes, 72 par en ligt verspreid over 6626 m.

Club de Golf Costa Brava is al open sinds 1962. De golfbaan heeft 18 holes en combineert een zeer technisch parcours in de eerste ronde met een meer ontspannen deel daarna. De eerste negen holes liggen op een terrein met vele dennen- en eikenbomen, terwijl de tweede negen holes juist in grote groene velden te vinden zijn. Hole 18 ligt onder het typisch Catalaanse clubhuis uit 1841. Club de Golf Costa Brava omvat één golfbaan met 18 Holes, 70 par, en ligt verspreid over 5500 m.

Accommodatie
Het hotel heeft mooie kamers met een eigen terras of balkon en ligt pal aan het strand. De wellnessruimte is voorzien van een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna's en fitnessruimte. Kies uit 46 kamers met eigen badkamer, airconditioning, satelliet-TV, telefoon en een eigen terras of balkon, WiFi in het hele hotel, ook in de kamers. Gratis buffet in het restaurant, voldoende parkeergelegenheid.

Prijs 
De golfreis naar Lloret de Mar is vanaf € 469 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreis Lloret de Mar
  • Golfreis Lloret de Mar
  • Golfreis Lloret de Mar - Club de Golf Costa Brava
  • Fairway Golfreis Lloret de Mar
  • Club de Golf Costa Brava
  • PGA Catalunya
  • Lloret de Mar
  • Hotel Golfreis Lloret de Mar