Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Golfreizen » Golfreizen Spanje » Golfreizen Costa Brava » Golfreizen Lloret de Mar - Golf Club D'Aro

Golfreizen Lloret de Mar - Golf Club D'Aro

Vanaf prijs: € 479

De kustplaats Lloret de Mar ligt in de regio Catalonië. Het is een zeer bekende toeristische badplaats aan de Costa Brava en uitstekend voor golfreizen. Het mediterrane klimaat biedt bezoekers een bestemming waar het hele jaar het lekkere weer, de lokale keuken en de vele oude plaatsjes en landschappen voor een aangenaam verblijf zorgen.

Golfbanen
PGA Catalunya is een spectaculaire en imposante baan, één van de tien beste golfbanen van Europa. Het wordt regelmatig gebruikt door PGA European Circuit Toernooien voor professionele spelen. PGA Catalunya is een zeer snelle baan. Iedere hole biedt verschillende hindernissen met een hoge moeilijkheidsgraad, mede dankzij de hoogteverschillen en veel bomen een uitdaging voor iedere speler. PGA Catalunya heeft 2 golfbanen, 36 holes, 72 par en ligt verspreid over 6626 m.Golf Club D’Aro of Mas Nou Golf Club ligt hoog boven de badplaats Platja d'Aro in de zuidelijke Costa Brava met een panoramisch uitzicht over het omliggende landschap en de kust. Het is een golvend parcours met water en strategisch geplaatste bunkers, zodat je wordt uitgedaagd alle golfclubs in je tas te gebruiken. De Club Golf D'Aro - Mas Nou heeft een par 72, 18-holes 'championship course' en een 9-holes Pitch & Putt-cursus. Verder heeft dit terrein een bosbaan en 2 'gewone' golfbanen, 27 holes, par 72 en ligt verspreid over 6004 m.


Accommodatie
Het hotel ligt op een kleine heuvel vlakbij Lloret de Mar en heeft een prachtig uitzicht op zee en de bergen eromheen. Alle kamers in het hotel hebben een terras met uitzicht. Het heeft een zwembad en speelzaal en entertainment gedurende het hele jaar. Winkels, bars en restaurants liggen vlakbij. Kies uit dubbele kamers met lits-jumeaux of een tweepersoonsbed (extra bed mogelijk) en eigen badkamer, voorzien van terras, WiFi en tv, airco in de zomer, verwarming in de winter. Ook enkele kamers, suites en appartementen zijn beschikbaar, in totaal 441 kamers. In het hotel vind je vergaderzalen, een bar, restaurant, speelzaal en een groot terras.

Prijs 
De golfreizen naar Lloret de Mar zijn er vanaf € 479 per persoon voor 3 dagen, 2 overnachtingen, inclusief retourvlucht en 2x een 'greenfee' voor 2 golfbanen (18 holes per baan).


  • Golfreizen Lloret de Mar
  • Foto Golf Lloret de Mar
  • Golfreizen Lloret de Mar
  • PGA Catalunya
  • Golfbaan Lloret de Mar
  • Fairway Golf Lloret de Mar
  • Golfreizen Lloret de Mar
  • Hotel Golf Lloret de Mar