Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Hockeyreizen » Hockey trainingskampen Portugal » Hockey trainingskamp Lissabon

Hockey trainingskamp Lissabon

Vanaf prijs: € 439

De vrolijke hoofdstad Lissabon wordt ook wel de stad van vergezichten genoemd vanwege haar ligging op zeven heuvels. Deze romantische stad is gelegen aan de rivier de Taag. De stad bied van alles, schitterende gebouwen uit de tijd van de ontdekkingsreizigers, smalle straatjes en prachtige fonteinen! Naast de cultuur kun je ook genieten van verschillende aantrekkelijke en typische wijken om de stad te beleven en te voelen; de wijk Bairro Alto en de middeleeuwse wijk Alfama.

Als je in Lissabon bent moet je zeker omhoog wandelen naar het schitterende Castelo de Säo Jorge, hier heb je prachtig uitzicht over de stad. Deze stad mag je dan ook niet
missen! Het aangename en zachte klimaat maakt het mogelijk dat Lissabon het hele jaar de moeite waard is om te bezoeken.

Waar is het?
Het hockey trainingskamp vindt plaats in de omgeving van Lissabon. Hier liggen verschillende hockeyclubs waarop getraind kan worden. Wij zoeken voor jou en je team de beste locatie uit.

Hoe werkt het?
In het basisarrangement is het volgende inbegrepen:

* Retourvlucht Lissabon
* Twee nachten in een 3* hotel
* Uitgebreid ontbijtbuffet
* Twee trainingen op een toplocatie
** 24/7 Nederlands sprekende begeleiding

Transfers en oefenwedstrijden met bevriende clubs behoren tot de mogelijkheden. Het basisarrangement kan op maat worden gemaakt als je ons vertelt wat je wensen zijn.

Boek nu je hockey-trainingskamp in Lissabon.

 

 


  • Hockey traningskamp Lissabon
  • Hockey trainingskamp Lissabon
  • Hockey trainingskamp Lissabon