Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Hockeyreizen » Hockey trainingkamp Valencia

Hockey trainingkamp Valencia

Vanaf prijs: € 399

Valencia ligt aan de oostkust van Spanje. Het staat bekend om haar oude stadscentrum én om het nieuwe moderne deel van de stad. Bekende bezienswaardigheden zijn het park Jardines de Real en La Ciudad de las Artes y Ciencias, de stad van de kunst en wetenschap.

Trainingscomplex
Voor trainingen kun je terecht op de watervelden van hockeyclub Valencia Club de Hockey. Deze club beschikt over twee locaties gelegen bij de universiteit en op 15 minuten afstand van het centrum.. Hier heeft het Spaanse nationale elftal zich voorbereid op de Olympische Spelen. De locatie is gelegen op een sportcomplex waar diverse sporten worden beoefend. Er is een klein restaurant op het complex waar geluncht kan worden, tevens zijn bij de velden kleedruimtes en een tribune aanwezig. Het strand is op 20 minuten lopen van de velden gelegen. De hockeyvelden zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je hockey-trainingskamp in Valencia zorgt voor prettige herinneringen!

Trainingspakket
In het basisarragement is inbegrepen:
- de retourvlucht naar Valencia
- Twee nachten en drie dagen 
- Verblijf in een driesterrenhotel
- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Twee trainingen 
- 24/7 bereikbaarheid


Transfers en oefenwedstrijden met bevriende clubs behoren tot de mogelijkheden. Het basisarrangement kan op maat worden aangepast aan jouw wensen.

Boek nu je hockey-trainingskamp in Valencia.


  • Product image
  • Hockey trainingkamp Valencia
  • Hockey club Valencia