Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » MotoGP-reizen » MotoGP reis Valencia Spanje

MotoGP reis Valencia Spanje

Wedstrijddatum: 18-11-2018

Vanaf prijs: € 459

MotoGP, Spanje 
 
The Circuito de la Comunitat, Valencia

In het weekend van 18 november 2018 wordt het MotoGP-spektakel gereden op het circuit The Circuito de la Comunitat in Cheste. Het circuit is vernoemd naar de overleden Spaanse motorcoureur Ricardo Tormo. Het circuit wordt gebruikt voor de hoogste motor- en autosportklasses, behalve de Formule 1. Het circuit is 4 kilometer lang en telt 14 bochten. Hoewel het circuit als vrij klein wordt beschouwd, bevat het complex 48 garages en de tribune plaats biedt voor 150.000 toeschouwers.

De prijs voor deze MotoGP reis naar Spanje is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. U kunt als stelregel hanteren: hoe eerder u de Moto GP-reis reserveert, hoe goedkoper u uit bent!

In deze MotoGP reis naar de Spaanse stad Cheste is inbegrepen de retourvlucht, 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en toegangstickets tot het circuit. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu de MotoGP reis naar Spanje.


  • MotoGP circuit Valencia
  • MotoGP plattegrond Valencia
  • MotoGP reis Valencia