Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » MotoGP-reizen » MotoGP reis Duitsland

MotoGP reis Duitsland

Wedstrijddatum: 15-07-2018

Vanaf prijs: € 339

MotoGP, Duitsland 
Circuit Sachsenring, Duitsland

In het weekend van 15 juli 2018 wordt het MotoGP-spektakel gereden op het Circuit Sachsenring, Gelegen tussen de plaatsen Zwickau en Chemnitz in de heuvels van Sachsen. Sachsenring was oorspronkelijk een stratencircuit, waarop in 1927 voor het eerstraces werden gehouden. Het huidige 3,7 km lange parcours werd in 1996aangelegd in plaats van het 8 km lange stratencircuit. DeMotoGP-wedstrijden werden in 1998 van de Nürburgring verplaatst naarde Sachsenring. 

Het circuit wordt linksom afgelegd, begint met een recht stuk van 700 meter en heeft 14 bochten, waarvan 5 rechtsom. Omdat het circuit relatief kort is en de scherpe bochten elkaar snel opvolgen, draaiende motoren zelden op vol vermogen. Een spannende Grand Prix-raceboordevol actie is echter elke keer verzekerd.

De prijs voor deze MotoGP reis naar Duitsland is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. U kunt als stelregel hanteren: hoe eerder u de Moto GP-reis reserveert, hoe goedkoper u uit bent!

In deze MotoGP reis naar de Sachsenring zijn 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en toegangstickets tot het circuit in begrepen. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu de MotoGP reis naar Duitsland.


  • MotoGP reis Duitsland
  • MotoGP reis Duitsland
  • MotoGP Sachsenring