Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » MotoGP-reizen » MotoGP reis Engeland

MotoGP reis Engeland

Wedstrijddatum: 26-08-2018

Vanaf prijs: € 359

MotoGP-reis naar Engeland
British Grand Prix, Silverstone

De Grand Prix in Engeland wordt gereden in het weekend van 26 augustus 2018 op het Silverstone Arena Grand Prix Circuit.
De baan is genoemd naar het op een steenworp afstand gelegen dorp Silverstone. Het circuit is gebouwd op een voormalig vliegveld uit de Tweede Wereldoorlog.
Vanaf 2010 is het circuit ingrijpend aangepast. De lengte van de baan is nu 5,89 km, er zijn in totaal 18 bochten op de baan en er worden 52 ronden gereden tijdens de Grand Prix. Ook de start- en finishlijn is verlegd en er is een nieuw pitscomplex aangelegd.

De prijs voor deze MotoGP-reis naar Engeland is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. Je kunt als stelregel hanteren: hoe eerder je de MotoGP-reis reserveert, hoe lager de prijs!

In deze MotoGP-reis naar de Britse Grand Prix zijn inbegrepen de retourvlucht, 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en toegangstickets tot het circuit. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu deze MotoGP-reis naar Engeland.


  • MotoGP Circuit Silverstone
  • MotoGP Circuit Silverstone
  • MotoGP reis Engeland