Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » MotoGP-reizen » MotoGP reis Oostenrijk

MotoGP reis Oostenrijk

Wedstrijddatum: 12-08-2018

Vanaf prijs: € 389

MotoGP, Oostenrijk
Circuit Red Bull Ring, Spielberg Oostenrijk

In het weekend van 12 augustus 2018 wordt het MotoGP-spektakel gereden op het Circuit Red Bull Ring in Spielberg .Het circuit werd gebouwd en geopend in 1969. Na een aantal incidenten heeft het circuit verplicht zijn deuren moeten sluiten en na een tussendoorse poging om weer Grand Prix'en te organiseren ging het weer mis. In 2005 kocht Dietrich Mateschitz, gedeeltelijke eigenaar van Red Bull, het circuit op en in 2011 werd het circuit heropend na een zeer grondige verbouwing. De baan heet nu Red Bull Ring, is ruim 4 km lang met 10 bochten erin. 

De prijs voor deze MotoGP-reis naar Oostenrijk is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. Je kunt als stelregel hanteren: hoe eerder je de Formule 1-reis reserveert, hoe lager de prijs!

In deze MotoGP-reis naar de Oostenrijkse Grand Prix is inbegrepen de retourvlucht, 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en toegangstickets tot het circuit. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu de MotoGP reis naar Oostenrijk


  • MotoGP reis Oostenrijk
  • MotoGP reis Oostenrijk
  • MotoGP Circuit Red Bull Ring