Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » MotoGP-reizen » MotoGP reis Catalunya Spanje

MotoGP reis Catalunya Spanje

Wedstrijddatum: 14-06-2019

Vanaf prijs: € 379

MotoGP, Spanje 
Circuit de Catalunya, Barcelona

In het weekend van 15 juni 2018 wordt het MotoGP-spektakel gereden op het Circuit de Catalunya in Montmeló bij Barcelona. Het circuit is 4,725 km lang en heeft 13 bochten. De baan is speciaal gebouwd voor de hoge topsnelheden en de machtige machines is het een unieke ervaring voor iedere liefhebber. Voor het publiek is dit een race die heel goed te volgen is, omdat de baan vanaf de tribunes helemaal te zien is. Vijfentwintig ronden spektakel met een totale afstand van 118,2 km, dat wilt u toch ook niet missen?

De prijs voor deze MotoGP reis naar Spanje is een vanaf-prijs en wordt berekend op een zo scherp mogelijk tarief. De uiteindelijke prijs hangt samen met de keuze van de accommodatie en tickets. U kunt als stelregel hanteren: hoe eerder u de Moto GP-reis reserveert, hoe goedkoper u uit bent!

In deze MotoGP reis naar de Spaanse stad Barcelona is inbegrepen de retourvlucht, 2 overnachtingen in een centraal gelegen driesterrenhotel en toegangstickets tot het circuit. Op aanvraag verzorgen wij extra overnachtingen en andere mogelijkheden.

Boek nu de MotoGP reis naar Spanje.


  • MotoGP reis Spanje
  • MotoGP reis Spanje
  • Circuit de Catalunya
  • Circuit de Catalunya