Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Eurotravel Sports organiseert sportreizen binnen Europa. Eurotravel Sports Nederland biedt voetbalreizen, trainingskampen voor voetbal, handbal, hockey, zwemmen, tennis en golfreizen aan. Het doel is om de laagste prijs aan te bieden zónder concessies te doen aan de kwaliteit. 

In 1999 is het bedrijf opgericht  en is het meest complete reisbureau voor sportreizen. Voetbalreizen, trainingskampen, golfarrangementen, het bedrijf draait nergens zijn hand voor om.

“Wij hebben, samen met onze Zweedse partner, al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van sportreizen. We onderscheiden ons door de persoonlijke service aan onze klanten. Wij willen dat de reis die je via ons maakt een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je je niet druk hoeft te maken over de organisatie van je sportreis. Dat nemen we je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te genieten.”

"We kunnen snel en concreet aan je wensen voldoen. De laagste prijs bieden, dat is wat wij nastreven, bij iedere boeking. Dus hoe eerder je beslist welke wedstrijd je wilt zien, hoe goedkoper de totale reis zal zijn.

Vanaf mei 2014 kun je je voetbalreizen zelfs direct online boeken. Via Equipo Voetbalreizen boek je nu in 3 simpele stappen zelf je voetbalreis online!  

 

Wie is Bart Roelofs?

"27 jaar, opleiding afgerond: Sportmarketing en Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Voetbalcarrière: in de jeugdselectie van MSV’19 gespeeld. Daarna overgestapt naar het Eerste van VV Montfoort dat uitkomt in de Zaterdag Hoofdklasse A (één na hoogste amateurniveau van Nederland). Vorig jaar in Topklasse (hoogste niveau) gespeeld, helaas gedegradeerd. Houd van sport en sportiviteit."
Gespecialiseerd in voetbalreizen.

 

  

 

Wie is Marlies Nillessen?

"41 jaar,  online marketeer in hart en nieren! Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool en als online marketeer. Bezeten van gezond leven en duursporten. En... trotse moeder van 2 toekomstige hockeyinternationals bij de dames! Gespecialiseerd in online marketing en trainingsstages."  

 

Vestiging

Wij zijn gevestigd in Leiden. 

Rooseveltstraat 55
2321 BL Leiden
Nederland

T: +31 23 3030180 
M: info@eurotravelsports.nl
     

Author: Eurotravel Sports NL