Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

 

Natuurlijk vinden wij het bij Eurotravel Sports Nederland leuk als je ons vertelt over je ervaringen met de sportreis die je via ons hebt gemaakt. Hier vind je verschillende verhalen die reizigers hebben meegemaakt.  


Tottenham Hotspur – Everton op 13 januari 2018 – B. Alma

Afgelopen weekend zijn de Almas naar Spurs-Everton geweest. Fantastische belevenis. Heenreis ging goed. terugreis vertraging helaas. Hotel netjes en schoon. Perfecte ligging 5 min metro en 5 min allemaal eettentjes. Super bedankt weer voor de goede en prettige service. Fijne mooie dag


Liverpool – Everton op 5 januari 2018 – G. Lutjeboer

Afgelopen weekend heb ik met mijn zoon Tim een werkelijk geweldig weekend gehad. We zijn een waardevolle herinnering voor het leven rijker.

Alles was prima geregeld; vliegtickets, het hotel, de toegangskaarten voor de wedstrijd en natuurlijk een erg leuke update met toegang aan de Reds bar.

Vrijdagochtend een prima vlucht met de KLM naar Manchester vanwaar we de trein gepakt hebben naar Liverpool Lime street, het centraal station van Liverpool. Door de oude binnenstad, langs The Cavern club in Mathewstreet waar the Beatles hun muziek carrière zijn begonnen. Daarna door naar het oude havengebied naar the Beatles-story waar we op ons gemak door het museum van deze legendarische band zijn gewandeld met de audio-tour.

Daarna door het nieuwere winkelcentrum gewandeld en een "keurig uitgebalanceerde" lunch genoten in het Ierse sportcafé Mc Cooley's. Via de fanshop van FC Liverpool (welk shirt denk je dat ik voor Tim gekocht heb? Jawel.) weer richting het station van waar we de taxi richting het hotel hebben genomen. Aan het eind van de middag weer een taxi besteld zodat we rond half 6 bij pub The Arkles op Anfield road wat konden drinken. Super gezellig met een aantal Engelsen gesproken die Everton-fan waren. Ook volgens hen is de stap die Davy Klaassen heeft genomen te groot voor hem, we mochten hem wel weer meenemen naar Amsterdam

Author: Eurotravel Sports NL