Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Trainingskampen » Voetbaltrainingskampen » Voetbaltrainingskamp Spanje » Voetbalkamp Mic Football Tournement

Voetbalkamp Mic Football Tournement

Wedstrijddatum: 11-04-2018

Vanaf prijs: € 699

Spanje (Costa Brava, Girona) wij bieden een jeugdtoernooi aan wat bij de spelers als een onvergetelijke ervaring wordt bestempeld. Mic Football Tournement 2017. (11 april – 16 april 2017) Voor spelers van teams D t/m A
Het toernooi in Spanje waar alle jeugdteams uit heel Europa naar toe gaan. Je kunt zomaar spelen tegen FC Barcelona, Manchester United of Ajax.

De Mic formule is om een verandering aan mentaliteit, de aspiraties en wellicht hun dromen te zien verwezenlijken bij de spelers en hun team door het spelen tegen topteams over de hele wereld.

Wij bieden een geheel verzorgde reis voor je team:
- vlucht Amsterdam – Barcelona
- Transfer Airport – Hotel – Airport
- Transfers van het hotel naar de voetbalvelden
- Deelname aan het Mic Football tournement
- Hotel op basis van volpension
- Officieel t-shirt Mic Football Tournement
- Verrassing van Nike

Je verblijft in een hotel in de buurt van de voetbalvelden en je wordt gebracht en gehaald naar de velden. Je speelt gemiddeld 5 wedstrijden gedurende je verblijf. Er is gedurende de reis een host aanwezig die jullie weg wijs maakt tijdens het toernooi.

Prijs: vanaf € 699 p.p. inclusief vliegtickets, 5 overnachtingen, verblijf op basis van volpension, deelname aan het toernooi, transfers.

Wij stellen graag in overleg het programma samen op basis van jouw wensen.


  • Mic Football Tournement
  • Velden Mic
  • Voetbal mic