Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Programma DFB Pokal

Voetbalreizen DFB Pokal De DFB Pokal (Deutsche Fußball-Bund)  is de beker en het toernooi voor Duitse voetbalclubs. Deze bekerwedstrijden worden jaarlijks door de voetbalbond georganiseerd.

In 1935 werd de aller eerste finale gespeeld in het Rheinstadion in Düsseldorf. Het ging toendertijd om de Tschammer-beker. Deze was vernoemd naar de nationale sportcommissaris Hans Von Tschammer und Osten. Pas weer na de Tweede Wereldoorlog werd er weer een toernooi om de DFB Pokal georganiseerd. Sinds het jaar 1981 spelen de vrouwen ook om een DFB Pokal.Dit jaar is het alweer een groot succes. De finale zal net zoals in de afgelopen jaren in het Olympiastadion in Berlijn worden gehouden. De halve finale en finale wedstrijden beloven een groot spektakel te worden. Boek nu snel je voetbalreis naar het programma van de DFB Pokal.

In onze voetbalreizen naar het programma van de DFB Pokal wedstrijden in Duitsland zijn inbegrepen; één overnachting in een driesterren hotel en kaartjes voor de wedstrijd naast elkaar.

Bekijk hieronder de voetbalreizen naar het programma van de DFB Pokal.

Er zijn geen items om te laten zien