Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Hockeyreizen » Hockey trainingskampen Portugal » Hockey trainingskamp Porto

Hockey trainingskamp Porto

Vanaf prijs: € 439

Porto heette in de Romeinse tijd Portu Cale en het hele land is dan ook genoemd naar deze toen al belangrijke stad. De stad ligt fraai op de oevers van de Douro, verbonden door een imposante brug. Porto stond altijd bekend als arbeidersstad maar heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld als cultuurstad. Het oude centrum is zeer levendig en heeft veel mooie bezienswaardigheden. Om Porto echt te ontdekken zijn er meer dan genoeg dingen om te doen, fietstours, musea, winkelen in de vele karaktervolle straten of een Portwijn proeverij! Kortom een leuke stad om naar toe af te reizen.

Waar is het?
Het hockey trainingskamp vindt plaats in de omgeving van Porto. Het hotel ligt op loopafstand van het sportcomplex wat gelegen is in Lousada. Er wordt getraind op een waterveld waar het Portugees Nationaal Elftal traint.. Wij zoeken voor jou en je team de beste locatie uit.

Hoe werkt het?
In het basisarrangement is het volgende inbegrepen:

* Retourvlucht Porto
* Twee nachten in een 4* hotel
* Uitgebreid ontbijtbuffet
* Twee trainingen op een toplocatie
** 24/7 Nederlands sprekende begeleiding

Transfers en oefenwedstrijden met bevriende clubs behoren tot de mogelijkheden. Het basisarrangement kan op maat worden gemaakt als je ons vertelt wat je wensen zijn.

Boek nu je hockey-trainingskamp in Porto.


  • Hockeyveld Porto
  • Hockey Porto
  • Hotel Porto