Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Startpagina » Basketbalreizen » Los Angeles Clippers & Lakers

Los Angeles Clippers & Lakers

Vanaf prijs: € 1 469

Los Angeles is de thuisstad van de Lakers en de Clippers. Beide teams delen de arena van het Staples Center met het Kings hockeyteam, maar ook het vrouwenbasketbalteam Los Angeles Sparks heeft in het Staples Center haar thuisbasis.

De ‘Stad der Engelen’ is gesticht in 1777 als klein Spaans dorp. In 2007 had Los Angeles een inwoneraantal van ruim 4 miljoen mensen. Inmiddels wonen er in de agglomeratie Los Angeles 12 miljoen mensen, waarvan bijna de helft met een Spaanse achtergrond. De stad trekt jaarlijks toeristen van over de hele wereld, die graag eens een kijkje willen nemen in Disneyland of de Universal Studios. Shoppen op Rodeo Drive, kijken of je Hollywoodsterren vindt, lekker ontspannen en mensen kijken op Venice Beach. Daar is dan nu ook het Staples Center bij gekomen voor een echte NBA-basketbalwedstrijd!

Wij stemmen de basketbalreis naar Los Angeles volledig af op jouw voorkeuren. Onze basisprijs bestaat uit de vliegreis, zes hotelovernachtingen en natuurlijk een ticket voor een wedstrijd naar keuze.

Je kunt via ons ook tickets krijgen voor andere wedstrijden, wij regelen extra overnachtingen als je dat wilt en we zorgen dat er voor jou en je gezelschap een auto klaarstaat. Maak je keuze uit het aanbod en laat het ons weten.


  • Product image
  • Product image
  • Product image
  • Product image
  • Product image