Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Programma Juventus

Programma JuventusProgramma Juventus. Door de invloed van de familie Agnelli en hun financiële injecties is Juventus niet alleen Italië's oudste, maar ook meest succesvolle voetbalclub. Juventus speelt haar programma in de stad Turijn.

De familie Agnelli gaf de spelers het officiële sporttenue genaaid door beroemde kleermakers. De wit-zwarte shirts van de club bezorgden hen de bijnaam 'I bianconeri'. Ook dwong de familie de spelers een opleiding af te maken, zodat ze na hun afscheid als voetballer in een ander vak konden werken. Vaak kwamen de voetballers hun hele voetbalcarrière voor Juventus uit en daarna waren ze welkom als werknemer van Fiat. 

De naam Juventus associëren voetballiefhebbers in Nederland vooral met sterspeler Edgar Davids, die een aantal jaar aan de successen van het team bijdroeg.

In onze voetbalreizen naar wedstrijden uit het programma van Juventus zijn inbegrepen de retourvlucht, drie nachten in een goed middenklasse hotel en kaartjes voor de wedstrijd. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bekijk hieronder de voetbalreizen naar het programma van Juventus.

reis Vanaf prijs Info Datum
Voetbalreis Juventus - Sampdoria € 559 15-04-2018 Meer info
Voetbalreis Juventus - Bologna € 569 06-05-2018 Meer info
Voetbalreis Finale Coppa Italia Juventus - AC Milan € 519 09-05-2018 Meer info
Voetbalreis Juventus - Hellas Verona € 739 20-05-2018 Meer info