Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Programma Crystal Palace

Crystal Palace Football Club komt uit in de Premier League. De club werd opgericht in 1905, met het hoofdkwartier in The Crystal Palace in Sydenham. De club werd gedwongen om in 1915 te verhuizen. Na een aantal jaar in The Nest in Selhurst, verhuisde de club in 1924 naar wat nog steeds de thuishaven is, Selhurst Park. De club werd vernoemd naar het voormalige gelijknamige gebouw dat ooit op dezelfde locatie stond. 

Crystal Palace terug in de Premier League 
In mei 2014 spelen Crystal Palace en Watford FC tegen elkaar op het Wembley. De winnaar van de dag mag naast kampioen Cardiff City en runner-up Hull City naar de Premier League. Na een zenuwslopende partij staat het na 90 minuten nog steeds 0-0. In de verlengingen scoort veteraan Kevin Phillips (39 op dat moment) het beslissende doelpunt: 1-0. Crystal Palace houdt stand tot de 120ste minuut en mag weer naar de Premier League waar het voor het laatst actief was in 2004-2005.

Eurotravel Sports regelt de complete voetbaltrip - vliegtickets, twee overnachtingen in een driesterrenhotel en wedstrijdtickets. Jij hoeft alleen je vrienden op te trommelen en een mooie wedstrijd uit te kiezen.

Bekijk hieronder het programma van Crystal Palace. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Er zijn geen items om te laten zien