Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Programma Fulham

Programma Fulham

Volgens sommigen is een voetbaltrip om Fulham te zien spelen een reis terug in de tijd. Het stadion Craven Cottage is een klein volgepakte arena, waar het publiek dicht bij het veld zit. Er passen maar 25.700 toeschouwers in het stadion, dus er ontstaat een intieme sfeer.
In de afgelopen paar jaar heeft Fulham FC sterke wedstrijden gespeeld. Aan het eind van seizoen 2007-2008 werd Roy Hodgson manager van het team. Hij slaagde erin om (met een hele kleine marge) het team voor de Premier League te behouden. Dat gebeurde na een spannende wedstrijd tegen Manchester City. In 2008 stond Fulham FC op de zevende plaats in de Premier League en presteerde het zelfs om in de finale van de Europa League (voorheen UEFA Cup) te staan. 
Wil je dit veelbelovende team tegen een andere gigant zien spelen? Wij bieden een voetbalreis naar een wedstrijd van Fulham in Craven Cottage aan tegen zeer schappelijke prijzen.

In onze voetbaltrips naar het programma van Fulham zijn inbegrepen: De retourvlucht, twee nachten in een driesterrenhotel en kaartjes voor de wedstrijd. 

Bekijk hieronder het programma van Fulham. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Er zijn geen items om te laten zien