Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Programma Juventus

Programma Juventus. Door de invloed van de familie Agnelli en hun financiële injecties is Juventus niet alleen Italië's oudste, maar ook meest succesvolle voetbalclub. Juventus speelt haar programma in het Allianz stadion.

De familie Agnelli gaf de spelers het officiële sporttenue genaaid door beroemde kleermakers. De wit-zwarte shirts van de club bezorgden hen de bijnaam 'I bianconeri'. Ook dwong de familie de spelers een opleiding af te maken, zodat ze na hun afscheid als voetballer in een ander vak konden werken. Vaak kwamen de voetballers hun hele voetbalcarrière voor Juventus uit en daarna waren ze welkom als werknemer van Fiat. 

De naam Juventus associëren voetballiefhebbers in Nederland vooral met sterspeler Edgar Davids, die een aantal jaar aan de successen van het team bijdroeg.

In onze voetbaltrips naar wedstrijden uit het programma van Juventus zijn inbegrepen de retourvlucht, drie nachten in een goed middenklasse hotel en kaartjes voor de wedstrijd. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Bekijk hieronder de voetbaltrips naar het programma van Juventus.

Er zijn geen items om te laten zien