Telefoon: +31(0) 23 3030180  |  E-mail: info@eurotravelsports.nl

 
 
 

Zakelijke reizen

Zakelijke reizen

Wil je van je bedrijfscongres een onvergetelijke ervaring maken? Vind je het tijdrovend en te intensief om zelf een conferentie in het buitenland te organiseren?
Eurotravel Sports gebruikt haar jarenlange ervaring met sportreizen en trainingskampen ook om succesvolle zakelijke reizen te organiseren.

Wat kun je van ons verwachten? Een goed geplande reis voor personeel, management, klanten of leveranciers, op maat gemaakt voor de mensen, rekeninghoudend met het budget en de verwachingen die men van zo’n reis heeft.

Wij organiseren zakelijke reizen en conferenties in het buitenland op kosteneffectieve wijze. Jij houdt je bezig met de inhoud van het evenement, met de sprekers die je uitnodigt voor de conferentie en het programma voor de deelnemers. Wij verzorgen de complete organisatie eromheen. Het plezier voor je personeel, partners en management groeit, relaties met klanten en leveranciers worden alleen maar beter.

Eurotravel Sports inventariseert eerst de wensen, behoeften en voorwaarden voor je zakelijke reis en de organisatie ervan. We brengen onze ideeën in om jouw verblijf op de locatie nóg aangenamer te maken. Combineer de conferentie met een kookcursus of wijnproeverij in Toscane, ga met de gasten naar Formule 1-races kijken, bekijk een voetbalwedstrijd in Barcelona met een diner van Spaanse specialiteiten na. Zou je je gasten een plezier doen met een musical op Broadway in New York? Bestaat het gezelschap uit voetbal-, muziek- en whiskyliefhebbers? In Glasgow kun je je hart aan deze liefhebberijen ophalen.

Eurotravel Sports biedt betaalbare vergaderarrangementen voor jouw bedrijfscongres of -evenement. We ondersteunen je ook bij bedrijfsbezoeken dankzij onze goede contacten met bedrijven in de meeste branches. Je kunt van onze contacten profiteren door kennis te maken met collega’s om ervaringen uit te wisselen en zo nieuwe relaties op te bouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. Tot snel!

Er zijn geen items om te laten zien